Post

tammi 17
O365

Näin... Unimaa siirtynyt sitten vähitellen O365 pilveen :) Vanhat postaukset löytyy ja ehkä uusia nyt tulee useammin ;) ehkä ei ;)​

huhti 23
Chili-Sima 2009

​Kotimatkalla duunista kerkee miettimään kaikenlaista... ja tällä kertaa mietin, että olisiko sima hyvää jos siihen lisäisi chiliä.

on onhan se oltava eli tuumasta toimeen.

Kauppaan ostoksille ja Chili-Simat tulemaan... tarkempaa kuvamateriaalia löytyy Facebook: Chili-Sima 2009

Juuri nyt, nesteen lämpötila on vähän päälle 40 joten vielä hetken pitää odotella, ennenkuin laitan hiivan.

Hauskaa ChiliVappua vaan sitten.

Asiasta kolmanteen:

2008 sähkönkulutus oli (30.5.2008-12.03.2009) 4026 kWh ja ennuste 2009 vuodelle onkin 5148 kWh joka tekee euroina tollaset 51e/kk

hmmm!

huhti 13
Meri Kreikan

​Alkuperäinen suunnitelma: Lahti-Helsinki-Ateena-Tukholma-Helsinki-Lahti
Toteutunut: Lahti-Helsinki-Ateena-Budapest-Helsinki-Lahti

Aina ei voi keritä paluulennolle ;)

Matka noin muuten oli melko vauhdikas ja jänniä tilanteita riitti kyllä... hauskaa oli koko rahan edestä.

Ei nyt mennä yksityiskohtiin ;) mutta 3:n saaren risteilyä en suosittele tai New York -baaria saati Lido Palacea =)

Jason Prime hotelli oli sinänsä ihan ok mutta sen sijainti ei... keskellä "slummia" voisi kuvata hyvin.

maalis 11
Ongelmia paratiisissa...

​Hip hei taas vain... ollut hieman hiljaista näiden päivityksien ja kaikkien kanssa koska "hieman" rauta-ongelmaa kotikoneella... ja nyt sitten oli myös ongelmaa sivujen kanssa (.dll ristiriitoja, .net 3.5 "piti" olla asennettu yms yms.)

mutta mutta... nyt kun sai vanhat kovalevyt takaisin kiinni ja sieltä kaivettua koodit ja muutaman uudet mySQL .dll päivityksen jälkeen alkoi sivutkin taas kukkimaan. eli bäk to normal. toivottavasti.

Mitään järkyttäväähän tässä ei ole taas tapahtunut (?) ja Seattle reissukin meni vallan loistavasti (!!)... iRoomba huolehtii nykyään tämän talouden imuroinnista ja hyvin se siitä on suoriutunukin... ;)

Tässä sitten odotellaankin pääsiäistä kun 4.4. nokka kohti Kreikkaa <3

to-do listalla: F1-sivut, unimaa.com -> 3.5 ja muutenkin...kaikkea.

nii ja tietty pitäis tätä kämppääkin _vähitellen_ "sisustaa" ;)

esim. verhot ois kiva yllätys.

:)

tai jotain.

tammi 20
Bush has left the building...

​Näin... Amerikkalaiset saivat uuden Presidentin ja allekirjoittanut metsästää uutta matkalaukkua kun 31.1 olisi tarkoitus lähteä viikoksi katselemaan miten siellä nyt sitten hommat toimii ;)

joulu 31
Vuosi2008

​Unimaa toivottaa hyvää uutta vuotta... hiljaista on ollut ja piti kirjoittaa hieno juttu vuodesta 2008 mut joo ei :) Vähän niinku edellisenäkin vuonna piti mut ei jaksa :) näin se historia toistaa itseään.

Anywayde, oli jännä vuosi sinänsä... ja toivottavasti tulevasta tulee vielä jänskempi... niin jännä että joka yö saa pidätellä jännäkakkoja.

tai jotain.

Lupauksia vuodelle 2009 ?

1) unimaa.com uudistuu - silverlight 2.0 astuu remmeihin. hurja visio on jo mielessä, toteutus 10%... mutta mutta... ois se kiva jos ois aikaa/energiaa enemmän.
2) I Wish...
3) ...että maailmassa olisi rauha ja kaikilla hyvä olla =D

ei välttämättä tuossa järjestyksessä.

Nyt ruokaa/juomaa ja kaikkea siltä väliltä.

peace&love

mnice signing off... goodbye year 2008.

loka 01
Kuppi teetä ja...

​Molskis ja loiskis kis kis... kuukausi Microsoftilla takana ja aika nopeasti mennytkin aika tutustuessa uusiin työkavereihin ja järjestelmiin ja ja ja ja lyhenteisiin... kaikenkaikkiaan on ollut kuitenkin kiwaa mikä lienee pääasia. Vaikkakin ajoa tulee päivittän paljon (Lahti-Keilaranta-Lahti) niin siihen tottui oikeastaan jo Logican aikoihin, että ei sitä edes "tajua".

Pientä koulutus matkaa Lontooseen tulossa ensi kuussa ja joulukuussa sitten pitempi reissu USA:n maaperälle (2vko). Ihan jees :) sanoisin. Työsuhdeautoksi tuli siis valittua tuo Scoda Octavia 1.9TDI DSG Autom. värinä musta ja korina sedan. Väliaikana nyt ajossa perus Golf 1.6 ja pari viikkoa oli Saab 9-3. Joista jälkimmäisestä ei allekirjoittanut tykännyt yhtään... pyäh.

nii ja koska otsikossa maininta kupillisesta teetä, niin tervetuloa vaan teelle ken haluaa ;) nyt voi keitellä vettä ihan vaikka vain huvikseen kun tuli ostettua ehkä maailman siistein vedenkeitin (!) Tekniksmagasinet avasi nimittäin 30.9 kauppakeskus Jumboon liikkeen (Marille kiitos vinkistä:)) ja sitten tuossa kotimatkalla tuli poikettua ja vedenkeitin tarttui mukaan!

Tuota kun tuijottelee niin tulee ihan Zen-teetä! vähintään!

Aijuuniin...meinasin ihan unohtaa mainita! :) Sain siskolta nimpparilahjaksi kukan, ja tarkemmin sanottuna valkoisen perhos orkidean ja täytyy sanoa, että mielenkiinnolla odotan miten kauan se tässä maailmassa selviää kun ei taida olla mikään helpoin kasvi... kiih! mutta kaikkeni teen ja kaiken rakkauden sille annan! =D

elo 29
...game over.

​Läppäri,avaimet,henkilökortti ja auto luovutettu. Viimeinen päivä Logican väreissä oli nyt sitten tässä... Anni oli dusannu juustokakun joka oli kyllä todella hyvää! sitten vielä Teerenpeliin muutamalle läksijäisoluelle... paino sanalla muutama kun huomenna sitten taas Landerundi 2008 starttaa :)

Näin jälkikäteen kun ajattelee, niin 9v meni suhteellisen nopeesti kyllä... mutta aika menee nopeasti kun on mukavaa.

Hieman on haikeet fiilikset mut ehkä tää tästä... <3

elo 26
...but but I don't know what zircus is!

​Korrek-tuotepalkinto ilmestyi tänään lähipostiin ja sen sieltä pikaisesti sitten hainkin... sisältö oli seuraava:

300ml Kirkaste - Cocpit
700ml Kestopesu - TFX Wash
350ml Kestovaha - TFX
ja
24kpl Kirkasteliinoja sekä Säämiska (Chamois).

Skoca Octavia oli hetken ajossa (1.9TDI DGS Autom.) ja vaikutti ihan ajettavalta... tarjouspyyntö ALD:hen jos saisi autoasiatkin kuntoon ennen kuin Alfan joutuu luovuttaa (1.9.2008) ... eli ei mikää kiire ;)

Myös katkera viesti siitä, että Photo-Play imi 2e eikä antanut pelata kuin jotain suhteellisen tylsiä pelejä tuotti tulosta ja pitäisi olla x-määrä ilmaisia pelejä Photoplay-tilillä... kyllä kannattaa valittaa ;) ja valittamisesta tulikin vielä mieleen, kun eilen kävin lähi K-kaupassa ja ostin hieman Hot-Dog tarvikkeita (njam) ja sitten tuossa eilen illalla ajattelin toteuttaa itseäni, mutta onneksi huomasin, että ostamani paahdettu sipulirouheen parasta ennen oli 1.8.2008 (kraah!) no, ei muuta ku kauppaan takas sitten aamutuimaan ja uusi paketti tilalle ja kauppias antoi vielä paketin presidentti-kahvia mukaan. excellent.

Tänään sitten vielä tuossa seitsemän pintaan olisi tarkoitus mennä Jarnon kanssa tsekkaamaan sirkusmeininkiä (Jee!) ja sittenhän tämä(kin) päivä alkaa olla pulkassa.

mitähän vielä... noh, ehkä sirkuksesta lisää illemmalla.

edit 27.08.2009 9:21

Joo...sirkuksesta sen verran, että aika laadutonta settiä. Ei tarvi mennä uudestaan. 15e katsomo ja 18e "aitio"... oli kyllä sellanen diipadaapameno. Lapset näyttivät tykkäävän :)

elo 21
Microsoft

​Loma lähenee loppuaan ja uuden työpaikan sisäänajo alkaa 1.9 (!) jolloin aloitan Microsoftilla DW/BI Konsulttina. Happy happy joy joy! Vielä pitäisi selvittää uuden auton hankinta ja vaikka mitä... no mut onhan tässä aikaa... Viimeisestä kirjauksesta onkin jo näköjään kulunut melkein kuukausi, mutta eipä ole hirveesti mitään tapahtunutkaan ;)

Jyväskylärock tuli "nähtyä"... tosin taisi olla Viikate ainoa bändi jonka oikeasti näki, muut vain "kuuli" olutteltan siimeksestä :) SIELLÄ SATOI NIIN PALJON ettei viittinyt mennä mutaan talsimaan (<- virallinen selitys).

Kummityttö Hannakaisa pääsi ripille tuossa 16.8.2008 ja kirkkoseremoniat kestivät sellaiset vaatimattomat 3h (tosin 1h oli treenausta mutta anyway)... eipä siinä mitään, synnit tuli saatua anteeksi ja kaikkee. Pitää tässä nyt vielä sitten mainita, että sisko ja äiti olivat kyllä loihtineet upeat syötävät juhliin. Njam.

ja lopuksi :

Näillä näkymin pääsee ensimmäiselle Microsoft koulutukseen 01.12.08 - 14.12.08 (USA, here I Come!) (jeah!)

Pakolliset linkkivinkit:

Microsoft palkannut Jerry Seinfeldin mainoskampaniaan!
HTC Touch Pron arvostelu (pocketnow.com)

1 - 10Next